sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Uusi tupa

Tavaroiden siirto aloitettiin tänään vähän ennen kahtatoista. Haettiin miehen kanssa citymaasturi lainaan ja poistettiin siitä takapenkit isomman tavaratilan saamiseksi. Sen jälkeen sinne mahtuivat myös kirjakaruselli ja sänky. Kuormia tuli kaikkinensa viisi; pari laatikko/säkkitavaralle ja loput huonekaluille. Itse tulin ensimmäisen kuorman mukana uudelle asunnolle ja aloitin laatikoiden purkamisen kuormien välillä. Viiteen mennessä kun viimeinen kuorma tuotiin laatikoista kolmannes olikin jo purettuna ja rottahäkki kasassa. Ensimmäiseksi asunnolle kun tuotiin keittiölaatikot, joiden purkaminen oli mahdollista aloittaa heti.

Viideltä lähdettiin porukalla syömään ja sen jälkeen muuttoapu jatkoi harrastuksiinsa ja jäin yksin jatkamaan purkamista. Nyt kaikki huonekalut on saatu paikoilleen ja laatikot paria lukuunottamatta purettua. Koriste-esineetkin ovat pitkälti löytäneet paikkansa, mutta tyhjiä laatikoita, pakkauspaperia yms. lojuu vielä vähän ympäriinsä. Katsoo jos tämän saisi huomenna leffaillan jälkeen kuvauskuntoon. Kellaritavaratkin sain vietyä jo kellariin, vaikka päätinkin alkuillasta etten tee sitä ennen huomista. Kellarissa oli kuitenkin paljon maaleja yms. aikaisemmilta asukkailta, joten aikataulutin sen tyhjentämisen ja siivouksen tiistaille jolloin saan kaverin avuksi hommaan. Saa sitten omatkin tavarat sielä parempaan järjestykseen.

Yhdestä lempinurkastani halusin kuitenkin ottaa kuvan heti tänään. Se ei ole minimalistisin, mutta siinä on esillä monia esineitä joita katselen mielelläni, kuten mummulasta tullut kahvipurkki jossa on ompelutarvikkeita, Aaltomaljakot, pöllöpaperiteline, maalattu savikannu pikkukuppeineen ja taottu emännänveitsi.

Keittiön nurkkaa

1 kommentti: