maanantai 23. joulukuuta 2013

Hauskaa joulua!

Ylityöt ja viimeinen työpäivä ennen aattoa ovat jääneet nyt taakse, ja itsellä on tänään lähtö joulunviettoon äitini luo, jonne myös sisarukset perheineen kokoontuvat. Rauhoittuminen jouluun voi siis alkaa, ja sen myötä toivotan hyvät joulut myös kaikille lukijoille, tälläkertaa hieman rottamaisen kuvan kera ;)
2 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  Jos kaipaat postausideoita, niin minä ainakin mielelläni lukisin koosteen vuodesta 2013 jos osaat jotenkin ynnätä mitä kaikkea raivauksen saralla on tapahtunut, jos yhtään muistat millainen tilanne oli tämän vuoden alussa.

  Ja kun niin tunnut tavarahaasteita rakastavan niin ehdotan sinulle pitkäkestoista haastetta: nyt kun tiedät ihan tarkasti, mitä kaikkea omistatte, on helppo vuoden aikana määritellä kuinka moni tavara oikeasti on käytössä! Raivauskirjoissahan prosentti on jotain 20 %, josko teillä olisi sen verran ei-aktiivisessa käytössä olevaa tavaraa? (Ja kuinka monta tavaraa vuoden aikana lähtee ja tulee uutena.)

  Olet kyllä ihan uskomaton nainen, niin paljon olet blogisi aikana saanut aikaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos piristävästä kommentistasi ja hyvää uutta vuotta myös sinulle (ja kaikille muillekin lukijoille!)! :)

  Täytyykin tarttua tuohon vuosikatsaukseen, jos vaikka nyt viikonloppuna ehtii. Viime vuonnakin kun ehti tapahtua kuitenkin paljon tällä saralla. Ja tietenkin tavarainventaariokin on tarkoitus viedä vielä loppuun - onhan siitäkin jäljellä vielä keittiö ja varastot.

  VastaaPoista