maanantai 15. heinäkuuta 2013

Facebookärsytyksiä

Tänään opin taas uuden asian facebookista. Opin minne ne viestit joita ei-kaverilistalla olevat henkilöt laittavat tulevat. Samalla opin myös sen, ettei kyseisistä viesteistä tule minkäänsortin ilmoitusta. Pääsin siis selailemaan lukemattomia viestejä alkaen vuodesta 2011. Mikään viesteistä ei ollut enää ajankohtainen, mutta oikeaan aikaan löydettynä moni niistä olisi voinut olla mukava saada. Niitä kun oli lähetetty mm. myynti-ilmoitusteni tiimoilta. Minulla on kyllä myynti-ilmoituksissa aina yhteystietona sähköposti, mutta moni on näemmä kuitenkin päättänyt yhteydenoton tapahtuvan nopeammin facebookin kautta. En sitten kuitenkaan lähtenyt enää viesteihin vastaamaan, kun kysellyt häkit on myyty vuosi sitten, ja viimeisimmät tiedustellut rotanpoikasetkin kuukausia sitten.

Tavallaan pidän facebookista ja sen tarjoamista yhteydenpitokanavista, kuten viesti-toiminnosta (kaverilistalla olevien henkilöiden kanssa) ja eri yhteisöistä. Kuitenkin jatkuvat päivitykset ja muutokset rassaavat välillä hermoja. Jo ihan perustoimintojen käyttöä on joutunut opettelemaan niin moneen kertaan uudestaan, että osa ominaisuuksista on näemmä jäänyt kokonaan huomaamatta. Onneksi kuitenkin ostajat ovat sitten löytyneet muuta kautta ja muutkin viestien asiat saatu hoidettua.

Samalla sai kuitenkin itsekin muistutuksen ilmoituksen lukemisen tärkeydestä. Ilmoituksessa mainitut yhteydenottotavat ovat ne varmimmat ja yleensä todennäköisesti nopeimmat. Muuta kautta laitetut viestit voivat jäädä pimentoon, kun myyjä ei tajua kyseisiä viestejä koskaan saaneensa. Tai tajuaa sen viiveellä ;) Tällä hetkellä itseni ei kuitenkaan pitäisi edes mitään myynti-ilmoituksia katsella, kun rahanmenoa on ollut tarpeeksi muutenkin. Toivottavasti pari kirppisviikkoa auttaisi paikkaamaan lompakkoon ilmestynyttä lovea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti