lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ongelmia kirppistelyssä

Niin siinä sitten kävi, että Minimani meni nurin. Mitä ongelmia kirppiksellä olikaan, niitä ei saatu selvitettyä ja kirppis joutui pistämään lapun luukulle. Omat tavarat ehtivät olla myynnissä vain puolisen viikkoa - niin nopealla aikataululla ongelmat ilmestyivät ja asiat menivät tuohon pisteeseen. Tämän viikon lopulla on sitten saanut hakea myymättä jääneitä tavaroitaan ja tilityksiään. Itsellä tuli myyntivoittojen suhteen kolmen päivän ennätys, 50€, mutta se ei paljoa lohduttanut kun tuossa ajassa tavaraa jäi paljon myös myymättä.

Koska seassa oli paljon myös sellaista tavaraa jota ei halunnut tämän hetkisessä rahatilanteessa antaa suoraan ilmaiseksi, alkoi uuden kirppispaikan etsiminen. Nyt pöytä onkin varattuna Manhattanilta ensi torstaista eteenpäin. Ollaan sitten paluumuuttajia, etenkin nyt kun kesän kunniaksi ei tarvinnut edes jonottaa. Ensiviikon alussa täytetään vain kirppiskassit uudestaan kukkuroilleen ja torstaina käydään kippaamassa lasti. Manhattanin varaussysteemi oli muuttunut mukavasti ja nyt pöytävaraus on mahdollista tehdä tiettyyn pöytään. Netissä saa auki kirppiksen pöytäkartan, jossa pöytien varaustilannetta on mahdollista tarkkailla pöytäkohtaisesti. Tällaiselle tapariippuvaiselle, jolla on vakaa usko siihen että pöydän sijainnilla todella on merkitystä, kyseinen uudistus on enemmän kuin mieleen, siitäkin huolimatta että pöytäpaikka pitää nyt maksaa jo varauksen yhteydessä.

Ensiviikon alun joutuu siis vielä katselemaan eteisessä lojuvia kirppiskasseja, mutta onneksi ei sen kauempaa. Eipähän pääse ainakaan unohtumaan, että niitäkin voisi koettaa täyttää. Etenkin nyt kun Zooplussalta tuli laatikollinen tavaroita Mihailille. Niitäkään ei vain valitettavasti päässyt vielä laittamaan paikoilleen, kun pitää odottaa että Ropecon on ohi. Siihen asti pikkuhuone kun tulee pysymään hyvin vakaasti romuvarastona. Mihailin tavarakattaus on kyllä (ainakin toistaiseksi) onnistuttu pitämään suht maltillisena, vaikka toki poikakin jotain omaa tarvitsee, kuten kantokassin, valjaat, pedin, leluja ja kupit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti