maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hintalappuhaaste

Pöytä on ollut nyt Manhattanilla viime torstaista asti ja pöytää on tullut käytyä jo pari kertaa järjestämässä ja täydentämässä. Nyt kotona onkin käynnissä hintalappuhaaste. Ottaessani pöydän otin samalla myös neljä arkillista hintalappuja, eli yhteensä 132 lappua. Nyt haasteena on löytää jokaiselle lapulle tavara ja kuskata ne kirpputoripöydälle - yksisuuntaisella lipulla, sillä kirppispöytää ei tyhjennetä enää takaisin kotiin.

Alkuun laput menivät oikein sutjakkaasti, mutta nyt vauhti on taas hidastunut. Lappuja olisi jäljellä vielä 20, eli vielä kaksikymmentä tavaraa pitäisi keksiä. Tähän mennessä perattuina on vaatekaappi, eteinen, keittiö ja rottalankaapit, sekä leffa-, cd- ja pelihyllyt. Nyt onkin hetkellinen seisahdus mietittäessä mihin muualle sitä vähällä tai olemattomalla käytöllä olevaa tavaraa olisi voinut vielä jemmautua.

Tähän mennessä tämän kirppispöydän jäljiltä isoin muutos näkyy eteisestä, josta poistui pari isoa punaista laatikkoa, joissa on ollut tumppuja, pipoja ja muita, sekä osa niiden sisällöstä. Kyseiset laatikot kun olivat varsin epäkäytännölliset ja suhteettoman suuret tilaan ja tarpeeseen nähden. Jotenkin kummasti osa laatikoiden sisällöstä olikin sitten unohtunut, kun niihin ei nähnyt, jonka lisäksi niihin oli eksynyt vähän myös sekalaista sälää.

Nyt koettaa etsiä ideoita poistoihin facebookin Tavara päivässä pois -ryhmästä. En suostu uskomaan että nykyiselläkään tavaramäärällä kaikki olisi jo oikeasti tarpeen.


edit. Yhdessä arkissa olikin näemmä aina 33 eikä 30 hintalappua kuten kirppiksen sivuilla luki. Fiksattu siis lukuja, juuri kun meinasin päästä hehkuttamaan että enää 13 tavaraa puuttuu tavoitteesta - matkaa onkin siis vielä 16 tavaran verran. Postauksen kirjoittamisen jälkeen kassiin kun on saatu lisää pari peliä, Pentikin sipulikulho ja magneetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti