lauantai 5. lokakuuta 2013

Olohuonemuutos kuvin, osa2

Nyt on saatu olohuonetta taas myllättyä. Böknäs-hylly saapui aikataulussa torstaina, rottahäkin siirto meni eiliseen. Veljen vaimo kun teki veljentytön kanssa kolmen yön yllätysvisiitin Turkuun, niin on tullut touhuttua sitten muutakin kuin kämppää ;) Visiitin myötä karusellihylly osoittautui monessakin suhteessa kivaksi; kauhuleffojen ja lastenleffojen ollessa eri puolilla hyllyä, on kauhuleffat helppo kääntää seinään päin lapsen valitessa itselleen katsottavaa (vaikka Roosa aina kovasti sanookin ettei mitään mörköjä pelkää). Pientä viilausta järjestys kyllä vielä vaatii; ainakin kultaköynnös joka on hyllyn päällä vaihtuu hieman toisenlaiseen ruukkuun vaaleanvioletista muoviämpäristä. Viuhkan kanssa taas pitää katsoa onko se tuossa liian lähellä rottahäkkiä.

Kokonaiskuva olohuoneesta
Uusi dvd-hylly
Olohuoneeseen muuttanut rottahäkki.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivalle näyttää! Ainakin kuvissa rottahäkki sopii oikein hyvin olkkariin kun on tuollaista tummaa metallia. Toivottavasti livenäkin näyttää yhtä kivalle.:) Itse ottaisin viuhkan kokonaan pois.

    Ihana tuo hylly!

    VastaaPoista
  2. Itse tykkää siitä että viuhka tuo vähän väriä olkkariin, mutta nyt rottahäkin tultua se jää vähän tylsästi sen taakse. Myöhemmin tuo seinä on tarkoitus maalata viininpunaiseksi, jolloin huoneeseen tulee lisää väriä ilman tuota viuhkaakin. Maalaamisen ajankohta on vain auki, koska sen ehtii ja saa aikaiseksi.

    VastaaPoista