keskiviikko 28. elokuuta 2013

Virossa

Lauantaina oli lähtö ja täällä ollaan yhä. Tänään tuli herättyä aikaisin ja hotellissa on wifi, niin on hyvä vähän näpytellä kun kaveri vielä nukkuu eikä itsekään jaksa vielä lähteä liikkeelle.

Matkaan tuli lähdettyä aika kevyin kantamuksin. Päällä oli farkut, puolipitkähihainen ja huppari (+ alusvaatteet). Laukkuun eksyi pitkä hame, toinen puolipitkähihainen, toppi, kahdet sukat, kahdet pikkuhousut, sukkahousut, tabletti, pokkari matkalukemiseksi, hius- ja hammasharjat sekä Lushin deodorantti ja shampoopala. Lisäksi olkalaukussa oli passi, lompakko ja puhdistusliinoja. Reissua on nyt takana neljä päivää, paluu on tänään illalla. Kerrankin on sellainen olo, että tuli pakattua riittävästi muttei mitään turhaa. Kenkiäkin mukaan lähti toki yhdet, rakkaat saumoistaan irvistelevät kävelykengät, jotka eivät enää palaa reissusta kotiin.  Niiden tilalle annoin itseni ostaa uudet, vanhojen kenkien päällyskin kun oli jo hyvin kulunut, eli niitä tuskin suutarikaan olisi saanut uudelleen pelastettua.

Kenkähankinta herätti puhetta myös kenkien suojelusta. Kaveri markkinoi kovasti kenkien suojaamista, mutta kenkien suojaspray kemikaaleineen on alkanut mietityttää itseäni. Pienellä googlettelulla netistä löytyi kuitenkin Woly Natura Waterstop-suihke, jota markkinoidaan täysin luonnonmukaisena ja jonka pitäisi sopia myös El Naturalista -talvikengilleni. Sellainen pitää etsiä sitten Turusta testiin, että kengät saisivat tarvitsemaansa hoitoa, mutta kaapit eivät täyttyisi lisää voimakkaista kemikaaleista.

Tänään on tarkoitus vielä jatkaa shoppailua. Tälläkertaa shoppailu on kuitenkin varsin tavoitteellista. Sen tärkeimmän eli nahkaisten kävelykenkien (ja eläinten tuliaisten ;)) löydyttyä ostoslistalla on vielä kosmetiikkatäydennykset Lush-kaupasta sekä tilava musta nahkalaukku. Laukku ei tosin ole vielä kiireellinen, vaikka nykyinen kangaslaukkuni on jo alkanut monin paikoin osoittaa kulumisen ja hajoamisen merkkejä.

2 kommenttia:

  1. Woly Natura Watershop-suihketta löytyy ainakin Kookengästä, 150 ml maksaa nyt tarjouksessa 8,90 €.

    VastaaPoista
  2. Itse löysin eilen purkin Anttilasta, mutta en ehtinyt vielä laittaa tuotetta testiin. Hinta oli suunnilleen samaa luokkaa Anttilassakin.

    VastaaPoista