sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hiljaisempaa eloa

Kämpän raivaus on elellyt nyt melkoista hiljaiseloa kun aika on mennyt muissa projekteissa ja tavamääräkin alkaa olla jo siedettävämpi. Jotain pientä nurkkien puhdistumistakin on kuitenkin tapahtunut, kun pääsin eroon lopuista ylimääräisistä rottatavaroista eilisessä näyttelyssä. Näyttelyn myötä uuden kotinsa löysivät neljä isoa kuljetusboksia, kasa juomapulloja, muutamat tikkaat sekä yksi ruokakuppi. Näistä boksit olivat ainoat jotka myin, muut lahjoitin tarvitseville.

Jonkin verran bokseista saatavaa voittoa verottivat kuitenkin näyttelyostokset. Janina oli tuonut taas myyntiin ison kasan myytäviä riippumattoja ja niistä tarttuikin lopulta mukaan kolme. Yksi kolmikerroksinen omille rottaneideille sekä kaksi pienempää erikoisriipparia rottablogini kaksivuotisblogiarvontaan. Näiden ostosten jälkeen jäin näyttelystä +11€ voiton puolelle. Vähällä kyllä oli etten sortunut huomattavasti mittavampiinkin näyttelyshoppailuihin. Toistaiseksi rottakaapissa on kuitenkin vielä niin paljon vaate- ja liinavaatekaapeista poistettuja kankaita, ettei suurelle määrälle ostoriippareita ole vielä tarvetta.

Vaatekaapista on myös kadonnut joitain yksittäisiä vaatekappaleita, kun olen saanut aikaiseksi päästää irti joistain vaatteista joista pidän kovin, mutta jotka eivät sovi yhteen minkään muun vaatekaapista löytyvän kanssa. Jatkossa koetan kiinnittää vaatteita ostettaessa entistä enemmän huomiota yhteensopivuuteen. Jo tähän astiset askelet sillä saralla ovat selvästi helpottaneet pyykkikoneen täyteen saamista (pari noista poistuneista vaatteista ovat itseasiassa sellaisia, jotka ehtivät pyöriä pyykkikorin pohjalla useamman kuukauden, kun miulla ei ollut mitään minkä kanssa ne pesisin, mutta en saanut aikaiseksi pestä niitä myöskään käsin), sekä pakkaamista - kun lähes kaikki käy yhteen keskenään, selviää reissussakin helpommin pienemmällä vaatemäärällä.

Reissupakkaamista pääsee todennäköisesti miettimään tässä kesän mittaan vielä useampaan otteeseen. Miehen kanssa kun on alettu miettiä kuukauden reissua loppuvuoteen ja interrailin-reissun rinkan kanssa tappelusta oppineena en halua kantaa tällä kertaa mitään ylimääräistä mukana. Niinpä 55-litran rinkka saa todennäköisesti jäädä tällä kertaa kotiin ja katson saisinko kaiken tarvittavan mahtumaan 35-litran reppuun ja olkalaukkuun. Täysinäinen iso rinkka kun oli etenkin junalla matkustaessa raskas, ja osa tavaroista kiersi puoli Eurooppaa käytännössä turhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti