torstai 13. joulukuuta 2012

Kirppistelyä vol3 - Sota joka lopettaa kaikki sodat?

Nyt Manhattanilta on vihdoin saatu kauan odotettu kirpputoripöytä. Tietenkin pöydän saanti sattui pahimmalle mahdolliselle kaaosviikolle - viikon sisään on juhlittu niin pikkujouluja kuin valmistujaisiakin, juostu työkkärissä, hoidettu apuraha-asioita ja valmisteltu huomista Puolaan lähtöä. Ja nyt kun pöytä saatiin, on edellä mainitun ohella kuskattu tavaraa kirppikselle ja käyty järjestelemässä pöytää. Ensimmäinen lasti oli onneksi pakattu jo aiemmin hintalappuja vaille valmiiksi erilliseen Ikea-kassiin, mikä helpotti pöydän nopeaa hyödyntämistä paljon.

Hinnat olen pyrkinyt laittamaan aika alakanttiin, sillä nyt on oikeasti ideana päästä lopuistakin omista ylimääräisistä romuista eroon. Kaikki poistettu joka ei tämän kirpputoripöydän kautta mene päätyy lahjoitettavaksi. Tilanne säilytystiloissa on tosin helpottunut jo nyt kun tavaraa on siirtynyt asunnosta kirpputoripöydälle odottamaan adoptoijia. Olen myös visusti päättänyt pitää pöydän tavarassa niin kauan kuin pöytää nyt pidetään - tämä asunto ei ole vielä niin tyhjä, että kirppispöydän sitä tarvitsisi olla. Tosin epäilen että jo noiden kirppislaatikoiden tyhjentämiseen kirppikselle menee tovi.

Miehen kanssa päätettiin ottaa myös uusi tavarahaaste ensivuodelle: vuoden puoliväliin mennessä pyritään poistamaan vielä 150 tavaraa. Päätökseen päädyttiin, sillä vaikka tämän ensimmäisen haasteen aikana tavaraa saatiin poistumaan todella hyvin, kesti sisään virtaavan tavaramäärän kuriin saaminen hieman kauemmin ja siinä on edelleen joitain puutteita. Uudenkaan haasteen ei siis pitäisi valitettavasti olla mahdoton, vaikka nyt kaappeihin kurkkiessa se tuntuu selvästi nykyistä ongelmallisemmalta. Mutta siksi se onkin haaste. Ensimmäiset 500 tavaraa tulivat siis jo täyteen (miehen piti vielä nokittaa miun '2 laatikollista kirjavalioita' kohta laittamalla omat 5 laatikollista roolipelikirjoja yhdeksi kohdaksi ;)).

Yhden kirppiskassin lisäksi tänään on lähdössä ylimääräisenä pyörinyt keittiötikas ja työpöytä tuoleineen. Ensimmäinen löysi uuden kotinsa huuto.netin ja toinen kaupan ilmoitustaulun kautta. Aiemmin olen ollut huono hyödyntämään lähikauppojen tarjoamaa ilmoitustaulua, mutta tuollaisen isomman ei erikoistavaran kanssa se osoittautui yllättävän käteväksi: iso osa ilmoituksen näkijöistä asuu itsekin lähiseudulla jolloin nouto järjestyy helpommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti