lauantai 3. elokuuta 2013

Kun on alkuun päästy...

Terraarioepisodin (joka edelleen odottaa kertomistaan) jälkeen asunnossa on tapahtunut muutakin. Saamani kunnon raivauspuuskan myötä asunnossa on nyt myös yksi kirjahylly vähemmän. Kaamea valkoinen lastulevyinen väliaikaisratkaisu sai jatkaa matkaansa. Sen poiston myötä kirjojakaan ei tarvinnut poistaa kuin Ikea-kassillinen - muut saatiin asunnon muihin kirjahyllyihin. Poistetuista valtaosa oli Aku Ankan taskukirjoja, joista kumpikin pitää, mutta joita ei ole luettu vuosiin.

Oli kerrassan mukavaa, että ajatus sopi miehellekin heti. Yksin olisin operaatiota tuskin rankan työpäivän jälkeen jaksanut. Tavarakuorman vähentämisestä on kuitenkin tullut koko ajan enemmän yhteinen projekti, josta molemmat hyötyvät.
Poistettu hylly sijaitsi Mihailin huoneessa ja huonetta eilen katsellessani aloin miettiä että nyt sinne mahtuisi sekä pojan tavarat että kunnon runkopatjasänky vierasvaraksi. Näistä jälkimmäisen hankinta laitetaan nyt harkintaan. Mihailta kun ei ole kuitenkaan tarkoitus pitää suljettuna huoneeseensa muuten kuin sen ollessa täysin yksin asunnolla. Eli silloin kun meillä on vieraita, pojalla on koko muukin asunto temmellyskenttänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti