sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Muuttovalmistelut etenevät

Olohuoneen nurkan laatikkopino ei ole kuluneen viikon aikana juurikaan kasvanut, mutta muuttovalmisteluita on saatu muuten hyvän matkaa eteenpäin. Sain tämän viikon aikana tehtyä niin muuttoilmoituksen kuin elämäni ensimmäisen sähkösopimuksen, sekä jaettua netin ja hinnoiteltua ja vietyä kaksi isoa Ikea-kassillista kirpputorille. Etenkin tänään kirppiskasseja kantaessa tuli olo ettei sitä enää paljon sen konkreettisemmin voisi muuttokuormaansa keventää - ne kassit kun painoivat oikeasti paljon, ja ne loput mitkä eivät kirppispöydältä katoa jatkosijoitetaan kierrätyskeskukselle. Niitä ei siis enää tässä tai seuraavassa asunnossa nähdä.

Nettijärjestelyt meillä ovat tässä asunnossa koostuneet yhdestä kiinteästä ja kahdesta mobiililaajakaistasta, jotka ovat olleet minun nimissäni. Nyt kiinteä netti ja toinen mobiililaajakaistoista käytiin vaihtamassa miehen nimelle, eli ensikuun alusta alkaen minulle tulee jäämään pelkkä mobiililaajakaista, jolla pärjään todennäköisesti täysin riittävästi - eihän oma koneeni ole ollut kytkettynä tuohon kiinteään varmaan vuoteen. Toki nyt simiä pitää sitten vaihtaa mokkulan ja tabin välillä riippuen kummassa sitä haluaa käyttää, siinä missä aiemmin tabissa on ollut pysyvästi omansa, mutta ehkä se on kuitenkin pieni vaiva tuplahintaiseen nettiin verrattuna.

Rottien muuton niiden olohuonelinnasta pienempään varahäkkiin toteutan luultavasti jo tänään, niin että minulle jää runsaasti aikaa purkaa ja pestä tuo isompi kokonaisuus. Itse en pidä muuttotouhuissa ollenkaan kiireestä, joten kaiken pyrkii hoitamaan mieluummin viikkoa tai paria ennen kuin viimeisenä mahdollisena hetkenä. Muuten tänään keskittyy todennäköisesti vain silmäilemään vielä pakkaamattomia tavaroita, ja katsomaan keksisikö niistä vielä jotain täydennykseksi kirpputoripöytään.

Tällähetkellä pakattuna löytyy:

4 laatikollista kirjoja/lehtiä
3,5 laatikollista keittiötarvikkeita
1 laatikollinen pihapelejä ja grillaustarvikkeita
1 teeastiasto omassa laatikossaan
1 joululaatikko
1 halloweenlaatikko
1 muistolaatikko

1 kommentti:

  1. Ainakin soneralla ja dnallahan on olemassa multisim-mahdollisuus, jossa yhteen liittymään saa kaksi simkorttia, hintaa taitaa olla toisella 5€/kk ja toinen ilmainen. Toimii parhaiten just laitteilla, jotka vaan nettikäytössä. Mulla on, mut toinen puhelimessa ja toinen tabletissa, ja puhelut eksyy välillä vastaajaan. Mut kahdessa "tietokelaitteessa" vois toimiakin mainiosti kun ei puheluiden eksymisvaaraa ole :) tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista