sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kuormaa kierrätyskatokselle

Nyt kirpputoriviikon ollessa lopuillaan sitä on käynyt taas astetta kriittisemmäksi omien kirpputorilaatikoiden suhteen. Laatikoissa on vain ehjää ja käyttökelpoista tavaraa, mutta osa tavarasta on ehkä kuitenkin sellaista, jota ihmiset eivät välitä ostaa. Topit keskellä talvea tai mihinkään sarjaan kuulumattomat parittomat kupit eivät ole myyntihittejä, vaikka jollakulla ehkä voisikin olla niille vielä käyttöä.

Kirpputorilaatikoista ja kaapeista onkin nyt alettu erottaa kierrätyskatokselle meneviä tavaroita. Olemme joka tapauksessa ottamassa autoa alkuviikosta lainaan, joten muita asioita hoitaessamme voimme aivan hyvin viedä yhden tavarakuorman myös kierrätyskatokselle. Kierrätyskatos sijaitsee aivan opiskelija-asuntojen keskellä ja kaikki saavat viedä sinne ehjää mutta itselle tarpeetonta tavaraa.

Nyt kasassa alkaa olla iso ikeakassillinen, jonka lisäksi aijon kysyä mieheltä luvan kiikuttaa toisen meillä olevista porrasjakkaroista katokselle. Toiselle porrasjakkaralle kun löytyy kotoa selkeä paikka, mutta toinen pyörii aina jossain tiellä. Näitäkin kun on nyt kertynyt kaksi, kun meillä oli yksi ennestään ja tämän asunnon edelliset vuokralaiset olivat jättäneet toisen tänne pois muuttaessaan.

Tällä viikolla, tai oikeastaan nyt viikonlopun aikana raivaus on muutenkin edennyt. Kirpputorilaatikot keskellä kämppää ovat ehkä todella toimineet raivausblokkina. Harmi vain, ettei niistä vieläkään päästä täysin eroon. Minimanilla myynti kun ei ole käynyt ihan niin vilkkaasti, että raaskisin ottaa pöytää sieltä toiseksi viikoksi. Osa tavaroista jäänee siis yhä odottamaan Manhattanin pöytää, vaikka Manhattanin jonot ovat jotain käsittämätöntä. Vielä pari viikkoa jonossa ja saatan olla valmis kiikuttamaan loputkin tavarat kierrätyskatokselle.

2 kommenttia:

  1. Kierrätys on niin ihanaa: http://sairio.wordpress.com/2012/11/17/kierratyskutsuilla-vanhoille-vaatteille-kenkaa/
    Ainakaan raha ei vaihda omistajaa - joskaan tavaran määrä ei välttämättä vähene...

    VastaaPoista
  2. Meillä vaatteita kierrätetään joskus kaverien kesken, mutta millekään varsinaisille vaatekutsuille en ole osallistunut. Ne voisivat olla ehkä liiankin vaaralliset raivatulle vaatekaapille, kun itsekuri on vasta opetteluvaiheessa ;) Mutta ideana kyllä pidän erilaisista mahdollisuuksista tavaroiden vaihtamiseen ilman rahan liikkumista. Jotain uutta kun on aina joskus mukava saada ja mikä sen mukavampaa, jos tavaramäärä ei samalla kasva jonkin itselle turhan päästessä kiertoon jollekulle, jolla on sille tässä hetkessä enemmän käyttöä.

    VastaaPoista